Ez már jó játékokra? GTA V, BF 4 (GAME PC) na jó nem.
Kezdő vagyok még ebben a témába ezért fordulok hozzátok :)
Kb 110 e van erre de lehet hogy kevesebb :)
Eddigi gépem amit én raktam össze (egy kis segítséggel)
-AMD A10 X4 5800K FM2 box processzor eredetileg egy AMD Athlon II X4 860K akartam de nincs benne integrált kártya :) szerintetek rosszul döntöttem?
Gigabyte GA-F2A88XM nem vagyok benne biztos hogy jó lesz hozzá de ti tudjátok.
Crucial 4GB DDR3 1600MHz CT51264BA160BJ memória olcsó de ritkán hibásodnak meg :) ezt netten olvastam ja és idővel lesz egy tesója de most egy is elég :)
450W tápegység iARENA (GPA-450S8) de ha tudtok olcsóban és jobbat írjátok meg :)
és kártyának egy nvidia geforce gt 730 2gb nem egy csúcs kategóriás de ismerősöm nagyon dicséri és ha viszi a gta v nekem elég :)
Ja és még valami :) eleinte egy crt monitora lesz kötve a gép :) ha rá lehet kötni, rá lehet kötni?
Ezzel a konfigal menne a gta 5 és a bf4 normális beállításokkal minimum 40 fps el?
Ha tudtok változtassatok rajta de ne legyen sokba :)
Lehet hogy majd idővel lesz benne egy gtx 750 :) azért szeretnék olyan procit amibe van integrálva gpu :) addig is el legyek :)
Raktam össze még egy gépet :)
ASROCK B85M alaplap
INTEL Pentium G3258 3.20GHz 1150 BOX
HyperX 4GB FURY DDR3 1600MHz CL10 HX316C10F/4
TOSHIBA Desktop 500GB 7200rpm 32MB SATA3 DT01ACA050
DEEPCOOL Tesseract BF fekete ház de lehet hogy a régit használom majd :)
CHIEFTEC CTG-400-80P 400W BOX most csak ezt be raktam de lehet ez marad majd :)
ez így már elvileg működő gép nem?
Ezt csak azért raktam össze mert dicsérték a proci és ez 3 000 el olcsóbb de lehet hogy nem erősebb :) de ezt ti tudjátok :) de nem tudom hogy az alaplap jó e ? :)
A10 5800k integrált gpu :
bf4 : https://www.youtube.com/watch?v=stAHWYAS7do
gta v : https://www.youtube.com/watch?v=4bs5_FYr8bE
Akkor az amd a jobb?
És a proci nem gyengébb a inel-től?
Nem tudom honnan érdemes rendelni :) mert amit tudok az emag tól rendelek mert van ami ingyen ki hoznak és azon az áron van mint a pcx vagy az ipon.
Kb menyi a posta pcx en és az ipon on ha nem egybe rendelek? :) js és az amd-s géphez az intelnél használt gépház és táp elég? és a táp ki fogja elégiteni a kövőbeli gtx750 et?
Néztem teszteket és ott a intel teljesít jobban :)
a amd be jobb a integrált gpu?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!