Mi oka lehet hogy 4 USB portból 1 nem működik, csak akkor ha egeret dugok bele?
Adott egy laptop rajta Win8. 4 USB portja van. Összes gyári driver fenn van.
A 4ből 3 USB port megy ahogy kell. De a 4. portba akármit dugok ezt írja ki ld kép
Kivéve ha egeret dugok bele. Bármilyen egér, 3-at is próbáltam mind működik.
De ha pendrive card reader usb tv tuner nyomtató vagy akármi más megy bele, az már nem működik.
Nem értem.
A port ha hardveresen hibás akkor nem működik semmivel egérrel se.
Ha driverhiba van USB host driver error, akkor ld előző pont.
De megy. Ráadásul azonos gépen Linux is van és ott megy minden port hibátlanul-ez is.
Szóval hardveresen semmi hiba.
Mit tehetek? Win device managerben nincs felkiáltójel.
két opció van: Mivel az USB szabvány szerint minimum 100 mA-en el kell induljon, de nem mindenkinek elég ez, ezért ilyenkor érkezik a jelenség, hogy az eszköz nem indul el ennyi árammal, és kikapcsolásra kerül.
Második opció: hasonló, csak sebesség tekintetében.
egy pendrivének is elég az ami egy egérnek elég
ráadásul: ugyanaz a pendrive fényképező stb az összes usb-ben működik kivéve abban az egyben
ráadásul abban az egyben a nyomtató se működik, pedig ott aztán semmiféle tápellátás nem merülhet fel mert külső tápos
Mivel az USB szabvány szerint minimum 100 mA-en el kell induljon, de nem mindenkinek elég ez, ezért ilyenkor érkezik a jelenség, hogy az eszköz nem indul el ennyi árammal,
Ja de hát elsikkadok én is, meg te is: linux alatt ez a port is teljes értékűként működik.
Na most ha linux alatt ki tud szolgálni X hardvert az usb port árammal és ki tud, akkor win alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!