Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kéne egy jó konfiguráció,...

Kéne egy jó konfiguráció, ötletek? (lent)

Figyelt kérdés
Olyan konfigra lenne szükségem amivel minden mai játékot maxon lehet tolni, ne kelljen évente tuningolni és halk legyen. Írjatok árakat is és azt is, hogy honnan nézitek az árakat.
2010. márc. 16. 22:08
 1/7 anonim ***** válasza:
PS3 60-70e
2010. márc. 16. 22:41
 2/7 anonim ***** válasza:

szerintem se érdemes számítógépet venni ha csak játékra akarod használni. még úgy jobban jössz ki ha veszel egy középkategóriás gépet, kb 60-70 ezer + egy PS3-at, vagy Xbox360-at (én az xbox360-at választanám)

de ha tényleg csak játékra kell akkor konzol.

ha játékra számítógépet akarsz és h minden jelenlegi játék maxon fusson, akkor szerintem örülj ha 200ból kijössz...

2010. márc. 16. 23:02
 3/7 anonim ***** válasza:

2. válaszoló vagyok, és konfig:

Intel Q9650

Ati 4870

pár giga ram

alaplapot meg most nem keresek :)

2010. márc. 16. 23:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Én azért nem értek egyet a korábbi válaszolókkal, mert stratégia játék például nincsen sok konzolra, én ezeket szeretem, bár a kérdező nem tudom hogy van vele.
2010. márc. 17. 00:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Jogos, bar hozza kell tennem, a strategiai jatekok nem pont azok, amikhez komoly erogep kell....
2010. márc. 17. 08:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Mondj egy árkorlátot rakok neked össze egyet.
2010. márc. 17. 12:50
 7/7 A kérdező kommentje:
100-110ezer Ft és nem startégiai játékokra kellene (azoakt utálom) am az xbox360-on gondolkozom de azt lehet chippelni vagy flashelni?
2010. márc. 17. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!