Van egy Transcend külső berevlemezem és iszonyatosan tudok másol ni. Mi lehet a baj? (fontos pls)
Figyelt kérdés
általában 50-60 KB/s-al tudok másolni rá néha felmegy 200- nagyon ritkán 300KB/S-re de csak pár pillanatra. 160GB-os. mi lehet a baj ? nem hiszem hogy ennyi lenne a másolási sebessége. kb fél háromnegyed éves (most kaptam csak, eddig alig volt használva).2010. márc. 16. 20:48
1/3 A kérdező kommentje:
most lecsökkentettem a másolás mennyiségét (nem 6 ot másoltam 1szerre csak 1-et ) és így kicsit jobb lett de össze vissza ugrál a sebesség 0 és 800kb/s között. Idegesít hogy nem lehet rendes merevlemezként használni.
2010. márc. 16. 21:01
2/3 A kérdező kommentje:
papíron 60MB/s al kéne másolnia
2010. márc. 16. 21:13
3/3 MaXXeGee válasza:
Először is, ha USB 1.0-án csatlakozik a merevlemez, akkor a 800-900KB/S az reális. Ha viszont USB2.0 akkor érdemes leellenőrizni a lemezt ezzel a progival: [link]
Ha hibásnak találja a program, jelezz vissza és mondom tovább mi a teendő, ha USB1.0 akkor pedig szokd meg ezt a sebességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!