Zsoca1919 kérdése:
Intel G3258-at lehet húzni H97-ben?
Figyelt kérdés
Van egy MSI H97 GAMING 3 alaplapom, ha beleteszem ezt a procit, rá egy CM Hyper 212 EVO-t akkor meddig tudnám húzni benne ha tudnám?2015. okt. 19. 08:26
1/7 anonim válasza:
Igen, lehet.
En azt mondom, hogy egy olyan 4-4.2GHz-et biztonsagosan elersz. Csak olvass majd utanna rendesen.
2/7 A kérdező kommentje:
Olvasgattam, mindenütt Z97-ben húzták fel 5GHz ig meg 4,7GHZ-ig, ebben az alaplapban nem lehetne 4,7GHz ig húzni??
2015. okt. 19. 10:14
3/7 anonim válasza:
Processzortól is függ,hogy mennyit bír.
4/7 A kérdező kommentje:
Ez a proci bírja az 5GHz-et, néztem pár tesztet, csak hát az alaplap kárára is mehet elvileg, meg csak egy FSP Hexa+ 500W tápom van, R9 270 van rajta, elég lenne egy ilyen szintű overclock hoz?
2015. okt. 19. 10:41
5/7 anonim válasza:
Mint mondtam,az adott processzortól is függ.
Lehet a tiéd éppen csak 200MHz tuningot bír,míg a szomszédé akár 800-1Ghz is.
6/7 A kérdező kommentje:
Én nem szoktam processzort tuningolni. Honnan deríthetem ki hogy mennyit bír? Fokozatosan húzom felfele amíg nem lesz kékhalál játék közben? Meg a Core Voltage-t is emelni kellesz asszem 1,365V ra és e mellett megy 4,7GHz-en.
2015. okt. 19. 11:26
7/7 anonim válasza:
figyelj,ez nem AMD,nagyon ésszel.csak a good'old piros procik meg lapok voltak olyanok,hogy tudtad állítani a proci és ram szorzót,esetleg fsb-t meg feszt,azt hadégjen.nem beszélve azokról az örültségekről,amiket azok kibírtak(alap hűtővel 1.5V,venti megolvad,stb)
tehát,itt nagyon sok beállítás van(ne kérdezd,mert azokhoz már én se értek),amikkel együtt kell kihangolni az egész rendszert stabilra.és intelt 1.4V meg 70fok fölé ne nagyon vigyél,nem szeretik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!