Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Csgohoz kéne jó videókártya...

Csuhai Dávid kérdése:

Csgohoz kéne jó videókártya Adataim:itt minden információt megtaláltok:ötlet? Többi lent

Figyelt kérdés

Az lenne hogy összegyűjtöttem pár vidi kártyát és azok közül kéne kihalásznotok hogy mi a legjobb.link: http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__7..

A linkbe ha letekertek a processzoromrol meg az alaplap modellről is potóltam néhány infót,arról is szeretnék tájékoztatást hogy melyik vidikártyával nem tudnam futtatni normalisan a gepet es hogy melyik a legjobb.ja és ha valami információ hiányozna akkor azt kommentbe leirom.

1.Saphire r7 250 1gb ddr5 link: [link] 2.gv n730 2gi 2gb gddr3 link: [link] 3.r7 240 ehez nem adok linket.nos kb ez a 3 van ha tudtok az én alaplapomhoz ,procimhoz 30000 alatt jo vidikártyát akkor azt lehet irni és magyarazzzatok meg hogy miert melyik vidikartyat válasszátok,főként csgohoz kell,köszi.ötlet?

2015. okt. 18. 15:03
 1/4 A kérdező kommentje:
Lényegében ez a 3 vidikártya ha választotok egyet támasszátok alá hogy miert ne csak ugy mondjatok hogy ez nagyon jo mert nagyon jo,hanem támasszatok alá.köszi
2015. okt. 18. 15:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Ennyiért R7 250X

GT730 nevetségesen gyenge még az R7 250-hez képest is.

De még a GT740 is vicc mellette.

2015. okt. 18. 15:42
 3/4 A kérdező kommentje:
De saphire?
2015. okt. 18. 16:08
 4/4 anonim ***** válasza:
csgo hd 7770-el(r7 250x) teljesen jól fut.annak inkább proci kell,de az nagyon.FX procival olyan bottleneckem volt,hogy besz rás.
2015. okt. 19. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!