Csgohoz kéne jó videókártya Adataim:itt minden információt megtaláltok:ötlet? Többi lent
Az lenne hogy összegyűjtöttem pár vidi kártyát és azok közül kéne kihalásznotok hogy mi a legjobb.link: http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__7..
A linkbe ha letekertek a processzoromrol meg az alaplap modellről is potóltam néhány infót,arról is szeretnék tájékoztatást hogy melyik vidikártyával nem tudnam futtatni normalisan a gepet es hogy melyik a legjobb.ja és ha valami információ hiányozna akkor azt kommentbe leirom.
1.Saphire r7 250 1gb ddr5 link: [link] 2.gv n730 2gi 2gb gddr3 link: [link] 3.r7 240 ehez nem adok linket.nos kb ez a 3 van ha tudtok az én alaplapomhoz ,procimhoz 30000 alatt jo vidikártyát akkor azt lehet irni és magyarazzzatok meg hogy miert melyik vidikartyat válasszátok,főként csgohoz kell,köszi.ötlet?
Ennyiért R7 250X
GT730 nevetségesen gyenge még az R7 250-hez képest is.
De még a GT740 is vicc mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!