Hogyan csatlakoztatható egy mikrofon a számítógéphez?
Figyelt kérdés
Szóval vettem egy laptopot amibe csak egy csatlakoztató megy.És így csak a fülesemen hang van és nem tudom kihasználni a mikrofonját, viszont nagyon gyenge a laptop mikrofon mit tudnék ezzel csinálni?(Vettem egy ilyen elosztott azt mondták hogy pont ilyenekre van tervezve 2 csatlakozóból csinál egyet, de így sem megy a mikrofon)2015. okt. 18. 01:20
1/6 anonim válasza:
2 megoldás van:
az egyik egy normális 4 pinre alakító (tehát [link] egy ilyen)
a másik egy USB-s headset, ahol mind a hang mind a mikrofon az USB-n keresztül megy.
2/6 A kérdező kommentje:
Na az első lehetőségről beszeltem, pont olyan csatlakoztatom van de nem működik :S :/ ma vettem..
2015. okt. 18. 01:37
4/6 anonim válasza:
Gondolom az az egy jack csatlakozó csak hangkimenet, és nincs külön mikrofonbemenet, szóval csak az usb-s megoldás marad.
5/6 A kérdező kommentje:
Akkor leszo*om magam...
2015. okt. 18. 11:55
6/6 A kérdező kommentje:
Megoldódott :) driver gond volt :)
2015. okt. 18. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!