Melyik processzor hűtő? (tovább lent)
Figyelt kérdés
Egy fx 8350-hez keresek jó processzor hűtőt. Nem vagyok tuningőrült (nem is nagyon értek hozzá), de gamer pc-t rakok össze, és úgy hallottam, hogy a gyári hűtő nem áll a helyzet magaslatán. Linkelek kettőt, de ha van jobb ötletetek azt is szivesen fogadom. Cougar Solution AF-2 számítógép ház, beépíthető processzor hűtő magasság: 185mm
Cooler Master Hyper 212 EVO RR-212E-16PK-R1 processzor hűtő
Enermax ETS-T40F-TB processzor hűtő
Köszönöm a segítséget! :-)
2015. okt. 17. 19:12
1/3 anonim válasza:
gamer pc-hez miért amd-t akarsz főleg ha nem akarsz tuningolni? az egyetlen értelmét veszíti úgy a proci..
2/3 A kérdező kommentje:
Világ életemben amd-m volt. Bízom benne! Az intel sajnos nekem túl drága, dolgozok a pénzért nem úgy sz@rom, vagy apu adja! Közép-felső kategóriás (sőt felső kategóriás) gamer pc-t lehet amd-ből is összerakni, és olcsóbban mint intelt. A tuning meg egyszerűen ne érdekel (vagy csak még nem kóstoltam bele, mivel nem értek hozzá), az fx 8350 alapjáraton is elég erős. Nincs bajom az intellel tudom, hogy brutál... na de térjünk vissza a kérdésemhez
2015. okt. 17. 19:37
3/3 Lord Hidan válasza:
hyper 212 evo jó hűtő tuningra is jó lenne
2.-at nem ismerem de nem gondolod hogy ennek az árából már intel is kijönne? proci ugyan annyiba kerül 2ezer ft a különbség de intelre nem kell hűtő és 5-10ezerrel olcsóbb lap is jó alá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!