Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Új alaplap és csíkos képernyő,...

Új alaplap és csíkos képernyő, miért?

Figyelt kérdés
Vettem egy új alaplapot a gèpembe beszereltem összedugtam mindent és amikor bekapcsolom a gépet akkor csak csíkok jönnek be az tuti hogy nem a videókártya rosz mert a régi alaplapomba működik.
2015. okt. 17. 14:39
 1/5 anonim ***** válasza:

lehet, hogy rosszul raktad be a videókártyát

vedd ki, tisztogasd meg, dugd helyezd vissza újra

majd ellenőrizd, hogy rendesen csatlakoznok e a kábelek.

illetve, hogy a megfelelő driver (szoftver) felkerült e a gépedre, mivel új alaplap, új driver kell az alaphoz és arra épül rá a többi.

2015. okt. 17. 14:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Jól dugtam be 2 hely is van a videokártyának mind a 2be néztem ugyan az a kép jön be és a kábelek jó helyre vannak dugva le ellenőriztem szoftvert így még nem tudok telepíteni mivel a képernyőn semmi nincs csak csíkok viszont az alaplap hátulján van egy olyan gomb hogy CLR CMOS de hiába nyomom meg semmi változás.
2015. okt. 17. 14:56
 3/5 A kérdező kommentje:

Megnéztem másik videokártyával azzal is ugyan ez a helyzet arra gondoltam esetleg hogy kevés a tápegység egy 550W akyga

de ha kevés lenne akkor be se hozná a képet nem?

2015. okt. 17. 15:39
 4/5 anonim ***** válasza:
A tápegység szerintem erős, vagy hibás az alaplap vagy a videokártya esetleg a táp tönkrement
2015. okt. 18. 10:19
 5/5 anonim ***** válasza:
De valszeg rossz az alaplap
2015. okt. 18. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!