Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen árban lenne, egy ilyen...

Milyen árban lenne, egy ilyen tablet - netbook kombináció? (Vagy csak tablet dokkolóval)?

Figyelt kérdés

4 GB (vagy több) RAM, beépített 3G modemmel is érdemes rendelkeznie (és lehetôleg a processzora se legyen harmatgyenge)

Néztem én is az árukeresō oldalakat és nem találtam 150.000 FT alatti összegben (pontosítok: van ilyen, csak nincs beépítve 3G modem [kell, mert nem USB sticket szeretnék használni]).

2015. okt. 17. 13:50
 1/4 anonim ***** válasza:
a 4gb alatt biztosan a ramra gondoltál? Nem inkább belső memóriára? Egy mondjuk androidos tabletben 4gb ram elég ritka, olcsón biztosan nem találsz.
2015. okt. 20. 14:22
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen, RAM-ra.

Nem feltétlenül Androidos, hanem Windows is lehet rajta (főleg az iskolai tanulmányaim miatt).

2015. okt. 20. 15:51
 3/4 BM-Striker ***** válasza:

[link]

Itt van egy 4gb RAM-mal, de nincs benne 3g.

2015. nov. 1. 17:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, ezt a terméket, már korábban kinéztem magamnak, fel is tettem vele kapcsolatban egy másik kérdést - lehet-e 3G bővítést megoldani: http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__7..
2015. nov. 1. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!