Milyen gépet vegyek?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem illetve kérésem hogy összeállítanátok nekem egy pc-t kb 260k-t szánnék rá, inkább intel/nvidia vonalon erőísítenék. Válaszokat előre is köszi! :)2015. okt. 17. 09:59
1/26 tamacraft válasza:
Kicsit pontosíts kérlek, mire használnád kb,? És monitor kell-e!?
2/26 A kérdező kommentje:
Monitorom van, egy fullHD-s samsung, illetve játékra használnám, ja és azt is kifelejtettem hogy vinyó nem kell mert azt nem rég vettem :)
2015. okt. 17. 10:21
3/26 anonim válasza:
Pont most készítettem egy hasonló listát, csak van hozzá monitor is. Ha kiszeded belőle a monitort, akkor pontosan 260-ba jössz ki. Ha azt mondod, hogy HDD nem kell, akkor azt is kilőheted, gondolom akkor van számítógépházad is, szóval azt is kivonom, és így a GTX 970 helyett belefér egy GTX 980-as.
4/26 Lord Hidan válasza:
Milyen vinyót vettél?
i5 4460
asus b85-m g
2x4gb 1600mhz cl9 ram
gtx 970 4gb bár szerintem jobb amd-s oldalon az r9 390 8gb de ez egyéni vélemény
hyper x fury 120gb ssd
fps raider 550w
zalman z3 plus ház
6/26 A kérdező kommentje:
Nincs házam, szóval az is kellene, illetve prociból a 4690k nem lenne jobb? plusz hűtés kell rá?
2015. okt. 17. 10:47
7/26 anonim válasza:
tesco sulinet aktív diák 120e ft
8/26 anonim válasza:
Játékokra fhd-n felesleges egy i5 4460-nál jobb proci.
9/26 Lord Hidan válasza:
Házat írtam
Illetve jobb de ahoz Z-s alaplap kell és csak akkor éri meg ha húzod a procit
10/26 anonim válasza:
A 4690-k akkor érdemes választani, ha mindenképen akarod majd overclockolni, ahhoz pedig természetesen kell egy jobb processzor hűtő. Szerintem nem éri meg a felárat, főleg nem a 6. generációs i5-höz képest. Inkább vegyél abból a pénzből egy SSD-t pluszba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!