A Scrol lock billentyűnek milyen funkciója van?
Figyelt kérdés
Minden billentyűzeten van, de én még semmilyen funkcióját nem találtam csak annyit, hogy ha bekapcsolom akkor világít a LED-je.2015. okt. 17. 09:51
1/3 anonim válasza:
Regrol maradt meg, amikor nem voltak gorgok az egeren.
Ki tudod probalni Excelben. Kapcsold be es ugy nyomogasd a nyilakat, majd kapcsold ki es ugy.
2/3 Trevor. válasza:
Ma már nem nagyon használatos. Excel-ben hasznos lehet még.
3/3 anonim válasza:
"Régrol maradt még, amikor nem voltak görögök egerben."
Mikor nem voltak görögök egerben? Mi az összefüggés a görögök és Eger között? megzavar ez a sok ékezetes és anélküli betű ami mind mind mást jelent így másképp leírva, mert így értelmetlennek látszik, de ha nagyon próbálkozunk akkor túl sokféleképpen értelmezhető. :)
Tudom, telefonról írtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!