Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Honnan tudom felismerni, hogy...

Honnan tudom felismerni, hogy hogyan van módosítva az Xbox 360?

Figyelt kérdés

Hali.

Hülye, bugyuta kérdés, de adott egy xbox, amit szeretnék megvenni egy ismerősömtől. Amit tudok róla, hogy futtat írott és eredeti lemezeket, és láttam, hogy van bele dugva egy pendrive. HDD nincs benne. Tehát akkor ez most egy RGH-s xbox, vagy flashelt, vagy nemis igazán tudom, hogy milyenek vannak. A lényeg, amit megszeretnék tudni, hogyha megveszem, és 2 rétegű lemezre írok majd játékokat, akkor azokat futtatja majd? Esetleg, ha ez így nemteljesen egyértelmű infó a módosításról, akkor a menüben találok majd valami programot, vagy információt a módosításról? (Soha nem kezeltem még Xbox-ot)

(GTA 5-öt láttam működés közben, lemezről futtatva, de mivel a GTA5 nemhiszem, hogy ráfér egy lemezre, tehát akkor a többi file az a pendrive-on található?)

Elnézést a hülye kérdésért.

2015. okt. 16. 19:28
 1/3 A kérdező kommentje:
Továbbá egy ilyen íróval : hl-dt-st dvdram gh24ns90 tudnék-e játékot írni? Dupla rétegű lemezt elméletileg ír, de hogy ez megfelelő-e a gépnek, azt nemtudom.
2015. okt. 16. 19:49
 2/3 anonim ***** válasza:
rakj fel egy kisebb játékot pendrive-ra, és fsd alól futtasd. ha rgh-s akkor sima ügy, ha csak flashelt akkor hanyagold, inkább rgh-sat vegyél
2015. okt. 18. 02:24
 3/3 anonim ***** válasza:

OFF:

nem hülye kérdés.

"Aki kérdez 5 percig buta ám aki nem kérdez örök életére buta marad."

2015. okt. 18. 02:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!