Invitel wifi? Részletek lent.
Most álltunk át az invitelre. kiépítették az optikai hálózatot a lakásban, amit, ha tudom, hogy így csinálnak meg, tuti én maradok itthon és nem az asszony -.-
Szóval elcseszték a netkábelt, mert nem jön rajta a jel, csak kifele megy. Ezért inkább vettem egy usb-portos wifi-antennát.
Viszont nagyon gyatra a jel. Pontosabban maximális az erősség, viszont a gép nem tudja kihasználni.
Az lemaradt, hogy inviteles a router.
mobilokkal is ezt tapasztaljuk.
Mit lehet tenni?
Esetleg erősebb antenna a routerre?
Jobb mint, a upc, ahol szó nélkül kikapcsolták a szolgáltatást, mert hogy tartozunk és közben egy fillér tartozásunk sem volt. (4xer játszották el. 4 egymást követő hónapban)4szer mehettem lobogtatni a csekket, hogy már 3 hete be van fizetve és a kövit még nem küldtétek(jövőhavit)
De a lényeg. Milyen antennát érdemes venni a kütyüjükre?
Odáig eljutottam, hogy energiaitalos dobozt szétvágva egy parabolát dobtam rá kb és így hatékonyabb, de ez csak egy tessék-lássék fél megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!