Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hibás VGA, mit tudok tenni?...

Hibás VGA, mit tudok tenni? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés
Hibás a videokártyám, ehhez nincs kétségem. Garanciális, ám a hiba random jelentkezik, és a szervizben állítólag nem jött elő. Hiába vittem róla száz fotót, videót, azt mondták őket ez nem érdekli. Mit tudok tenni, hogy a 85000 forintos hibás kártyát kicseréljék?

2015. okt. 13. 21:15
 1/7 EagleHUN ***** válasza:

Ha minden kétséget kizáróan a VGA-d a felelős vidd be a gépet és mutasd meg élőben is. Ha nem javítják ki, vagy cserélik akkor.

Fenyegesd őket a fogyasztóvédelemmel. És ha minden kötél szakad tényleg szólj is nekik.

2015. okt. 13. 21:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Mondtam én már nekik a fogyasztóvédelmet, nem félnek tőle.
2015. okt. 13. 21:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha nem félnek tőle akkor mutasd be őket egymásnak!
2015. okt. 13. 21:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Milyen kártya,milyen hiba,milyen gépben,melyik üzletben,hányszor adtad be garizni?
2015. okt. 13. 23:57
 5/7 anonim ***** válasza:
85000Ft- os VGA? :D 100ft ért már öltek embert.... Én kihúznám a belét pont aki ott ül és azt mondja ő nem fél senkitől. A dupláját fizetettném ki vele!!!! De nyilván te nem ilyen ember vagy gondolom, fogyasztóvédelem hívd rá őket ne habozz!!! :)
2015. okt. 14. 22:13
 6/7 anonim ***** válasza:
milyen vga kártya,és mi a hibajelenség?
2015. okt. 15. 07:16
 7/7 EagleHUN ***** válasza:
Ez az a hibajelenséget a VGA a gép (alaplap proci memória) és monitor típusát (esetleg korát) azért leírhatnád hátha tudunk segíteni.
2015. okt. 17. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!