Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit kezdjek vele? Ki lehet...

Mit kezdjek vele? Ki lehet valahogy cserélni? SÜRGŐS!

Figyelt kérdés
Nem sok mindent értek a számítógép belsejéhez, ezért szeretném kérdezni, hogy amibe betesszük a videó kártyát az a fehér "tartó" az előző videó kártyámmal megfeketedett a széle egy kis részen, ki lehet azt cserélni valahogy? Tehetek nyugodtan bele másik videó kártyát gond nélkül? Mit csináljak?

2015. okt. 13. 21:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Vagy veszel egy uj lapot
2015. okt. 13. 21:15
 2/4 EagleHUN ***** válasza:

Azt a fehér "tartót" PCI (Ejtsd: PíSzíÁj) esetleg PCIe (e mint expressz) portnak hívják.

Amennyiben a feketedés csak lerakódott porosodás, száraz ronggyal töröld le, vagy sűrített levegővel fújd ki és beletehetsz másikat.

Amennyiben égésnyom (ha pl nem tudod szárazon letörölni), akkor jó eséllyel az alaplapod is tönkrement. Szervíz és vagy csere. Már úgy értem alaplap csere is!

Ha van másik ugyanilyen port megkísérelheted abba bele tenni a csere videó kártyád. Ha elindul szerencséd van, az alaplapod ez esetben valószínű nem hibás.

Ha nem akár a pót videó kártya is tönkre mehet. Ne kísérletezz szerezz! Töröld le a port ha az és letudod. Ha nem szerezz ott hozzáértőt, vagy szervizbe vidd.

2015. okt. 13. 21:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nem por, akkor én egy tápban is elkezdenék gondolkozni, de nagyon sürgősen.
2015. okt. 14. 07:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Ha még érint valakit, kisült az alaplap, a processzor, a tápegység és a vinyóm, 47-ezerét felépítették nekem, 2év gari mindenen:D
2015. nov. 11. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!