Ez a laptop megéri 330ezer forintért, Acer Nitro Black Edition?
NVIDIA GeForce GTX 960M 4 GB
Windows 8.1
Intel® Core™ i7-4720HQ 2,6 GHz - 3,6 GHz
HDD 1000 GB
RAM 8 GB
15.6os kijelző
még mindig nagyba nézegetem
Asus G551 nél is az van, hogy visszavesz a teljesítményből ha nagyon meleg, azt írják 74 fok a max a GPU nak utána kezd csökkenni a teljesítmény..:\
Akkor még mindig nem jó ez, szerintem folytatom a keresgélést
Minden 15 colossal ez a probléma. 4 magos i7 túl sok nekik.
Az én i5-ös G551JW-men a gyakoratban nem volt érezhető throttling stressz teszteken kívúl.
de a tesztek mégis azt mutatják, hogy azért gyorsabb az i7es az i5ösnél
csak nem annyival amennyivel kéne, hogy legyen?
nem az lesz :D De szerintem az asus sem, vagy még várok a következő pár hónapot, inkább minthogy thermal throttle vel szenvedjek :D
Asusról pedig olvasom, hogy tapasztalják a lassulást a nagy hő miatt, vagy az csak azért van mert az i7-es verziót vették?
MSI Ge62?
Én nem tapasztalok lassulást az i5-ös verzióval.
De mint már írtam, mincs olyan elérhető árú itthon kapható 15,6 colos, ami bírná egy 4 magoos i7 hőrtemelését úgy hogy GPU is hajtva van.
MSI GE60 nem IPS paneles.
szerintem az Asus lesz akkor, de még várok mi lesz q4-re ígértek jó laptopokat, hallottam hogy a Nitronál még a 17es változat is eléggé melegszik
egyébként nem otthon veszem meg, jelenleg Dániában élek, ezért inkább itt fogom, viszont itt is késnek az amerikai megjelenéshez képest
ez egy kicsit drágább de jó teljesítményű:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!