Biztonságos ezután elindítani a gépet?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Kaptam az egyik ismerősömtől egy régi, ATA merevlemezt adatok lementésére. Csakhogy ATA foglalat csak a régi számítógépemben van, ami körülbelül egy éve a padláson volt (ahol a meleg és a hideg is jobban éri). Attól félek, hogy emiatt a tápegység már akkor megadja magát, amikor rákötöm a hálózatra, és visz magával minden mást is.
Jó ötlet lenne mégis elindítani a gépet, vagy hagyjam egy kicsit a szobában.
2015. okt. 12. 18:20
1/2 anonim válasza:
alapból csak teljesen száraz elektromos eszközöket csatlakoztatunk a hálózatba.. láttam már tv-t amit épp hazahoztak a boltból csak elég jó párás idő volt bevitték egyből bedugták és viszlát.. ha teljesen száraz és semmi baja nincs akkor kihúzgálnám amit nagyon féltek és úgy dugnám csak a konnektorba aztán pedig lássuk mi lesz.. bár első körben azt a merevlemezt ne dugd rá amiről adatot kell lementeni fő a biztonság..
2/2 A kérdező kommentje:
Akkor szerintem hagyom holnapig szobahőmérsékleten, biztos ami biztos. Nem tudom mennyit és milyen téren számít, de egy vastagabb zsákban volt, por nincs benne.
2015. okt. 12. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!