Logitech mx310 vs steelseries kana v1 . melyik jobb és miért? Nem az érdekel hogy melyik mennyivel régebbi meg újabb ezt én is tudom, ami érdekel sensor, pontosság.
Szerinted lesz itt valaki, aki letesztelte mindkettőt?
Vagy megelégszel vele ha elmantrázzuk, amit más fórumokon olvastunk olyanoktól, akik ugyanúgy nem tesztelték le, de olvastak róla...
Nekem az MX310 van, hát azt kell mondjam elég nekem az a 800 dpi, így is olyan pontos hogyha jól beállítod (és kikapcsolod a MA-t (mouse accel)).
CS:GO-ba igaz a bénaságom miatt de 10 lövésből 5-öt tényleg bead fejesnek, de tényleg ez azért ilyen rossz arány mert még nem éreztem rá.
De ha pl AK-val megyek akkor nagyon szépen lehet lefele húzni a fegyvert a visszarúgás ellen.
Jó mondjuk a 310-el annyi a baj, hogy csak egérpadon tudod kihozni belőle ezt az igazi pontos működést. (szöveteset kell alá venni CSAK)
A Steelseries-ről meg csak fog írni valaki.
Köszönöm szépen a válaszod nagyon hasznos volt.:)
Nekem textil egér padom van, az nagy probléma ? Illetve te win7 vagy win8 alatt hogyan hoztad elő a 800dpi-t ?Követése mennyire jó ?gondolok itt arra ha rántasz awp-vel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!