Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gépet fogok venni, mit bír ez...

Gépet fogok venni, mit bír ez a Gép? Jó az alábbi célokra?

Figyelt kérdés

Intel 945Gme graphics

Intel atom n270 1.6 GHz

2 GB DDR2-es RAM (Bővítem majd ha megvettem 4 GB-ra)

160 GB HDD (Kicserélem majd ha megvettem 320-Gb-osra, bár nekem a 160 is tökéletesen megfelel)

DVD Super Multi Drive (???, nem tom konkrétan mit tud, csak dvd-cd-t tudjon olvasni meg írni)

Beépített sztereó hangszóró

Beépített WiFi

Billentyűzet

Egér

Tápkábel

A gép árával ne foglalkozzunk, legyen elég annyi hogy épp belefér a keretbe.

Amire szeretném használni a gépet, a következők:

Programozás, AutoCad, netezés, YouTube videók, filmek nézése online, zenehallgatás, Office 2000-2003-2010.

Játék kérdés következik : Elviszi a Sims 3-at pl?

Octodad pl?

Need For Speed?

Online játékok

Bővítési kérdés következik : Mennyire bővíthető a gép?

Mit lehet benne cserélni?

Ja, ami lemaradt, az a gép típusa : Acer Veriton Z280G

Tudom hogy öreg a gép, de ez kell. Hiába egybeépített, több _-_ FONTOS _-_ okból CSAK EZ jöhet szóba. Ezért kérdezem hogy mit várhatok majd el a géptől. Nem szeretnék vitát, mindenkit megkérek hogy csak a kérdésre válaszoljatok, Pl.: a "JOBBAT IS TUDSZ VENNI, NEM ÉRI MEG, NAGY XAR, stb... válaszokat mellőzzük."

Köszönöm!

2015. okt. 11. 12:36
 1/9 A kérdező kommentje:

Tehát minden áron csak ezt a gépet fogom megvenni, arra vagyok kíváncsi hogy a felsorolt dolgokból mit lehet rajta használni.

Köszi

2015. okt. 11. 12:38
 2/9 anonim ***** válasza:

Ezen még annyi se fut el, mint egy mai telefonon. :))

Mennyiért veszed? 30-40E? Annyiért rendben van, de ezt ne akard bővíteni... :))) Lassú netezésre jó lesz.

2015. okt. 11. 12:51
 3/9 anonim ***** válasza:

Processzorban és 3D teljesítményben is nagyon gyenge, régi netbook kategória. 4GB-ra talán nem is éri meg bővíteni a memóriát. Valószínűleg még a netezés is lassú is alig élvezhető lesz rajta. Nekünk volt egy netbookunk, amiben egy kis APU csücsült 2x1GHz procival, meg directX11 kompatibilis 80 shaderrel büszkélkedő GPU-val meg UDV hardveres videó dekóderrel.

A gépben volt egy 320GB-os merevlemez meg 1GB DDR3 memória Windows 7 Starter rendszerrel. A gép idegesítően lassú volt, még a feleségemet is felbosszantotta. A kérdésben lévő cucc még gyengébb, el sem tudom képzelni, hogy nagyon alap felhasználáson kívül mire lehetne még élvezhetően használni. Max lassú netezés, zenehallgatás, képnézegetés és esetleg videó nézés. Viccen kívül az adott gép kritikán aluli teljesítménnyel rendelkezik sajnos.

2015. okt. 11. 12:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem ér 30-40k-t. Az enyémet alig tudtam eladni 25-ért, garival meg kevés használattal (buktam rajta nem kicsit).
2015. okt. 11. 12:55
 5/9 A kérdező kommentje:

30-ert vennem, csak az a gond hogy asztali gepet nem tudom hova rakni, a laptopom tonkrement, es jelenleg csak erre lenne penzem kb...

Munka miatt kene egy gep de nem tom megoldani most..

Kb 3-4 honap lenne meg mire kitudnek sporolni egy normal gepre penzt ( 90 ezres fizetes, fent tartok egyedul egy lakast )...

Koszi mindenkinek

2015. okt. 11. 13:28
 6/9 A kérdező kommentje:
Ha valaki 30-40 korul tudna ajanlani eg, jobb gepet, amin az autocad elmenne azt megkoszonnem ( munkam miatt cadeznem kell, csak ha nincs gep, nincs cad, ha nincs cad, nincs munka.... )
2015. okt. 11. 13:31
 7/9 A kérdező kommentje:
Ékezetek miatt elnézést, megszoktam hogy telefonon nem szoktam ekezetet irni.
2015. okt. 11. 13:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Monitor is kell mindenképpen?
2015. okt. 11. 13:57
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha ezt így 40-ért odaadja talán még megéri, de monitor nincs. A kérdésben lévő gépnél minden szempontból sokkal erősebb. Például:

[link]

2015. okt. 11. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!