Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A Steelseries Siberia V3...

A Steelseries Siberia V3 ilyem fejhallgató? Sok jót hallottam róla.

Figyelt kérdés
Bturbo is sok jót mondott róla, amiket mondott meggyőzött. Ha rendelem akkor lehet helyben fizetni?

2015. okt. 11. 10:51
 1/2 anonim válasza:
12%

Értelmetlen a fogalmazásod!

Persze hogy jót mondott róla, mert nincs összehasonlítási alapja normális fejhallgatók között.

Helyben fizetés alatt mit értesz? Utánvétellel fizethetsz az kiszállításkor, a helyszínen való fizetés pedig oldaltól függ, nem mindegyik webáruház rendelkezik mintabolttal, vagy átvételi hellyel, de ezt mindig feltüntetik, mint információ.

Kezdjük ott, hogy mik az igényeid és egyáltalán mire használnád a fejhallgatót?

Az említett fejhallgató a legolcsóbb helyen is 25,6e Ft. Ez már az-az összeg amiért lehet normális fejhallgatót vásárolni, nézz szét a Shure, Audio-Technica, Beyerdynamic termékei között. De ha te mindenféleképpen hype áldozat akarsz lenni, mint sem olyan aki a minőségi hangzást keresi, akkor nyugodtan maradj a gamer kategóriában.

2015. okt. 11. 11:19
 2/2 A kérdező kommentje:

Csak nem akarok nem elég jót venni ennyi pénzért. (Mér van 3 db 5-6 k forintos, ami elég gagyi...) Egyébként hallottam olyat is hogy a Razer Kraken Pro jobb. De ha azt mondod , hogy a nem gamer jobb és/vagy olcsóbb akkor nyitottan és kíváncsian várom válaszod.

Ui.: Azért volt egy-egy hiba , mert asztali gépről írtam, nem a jó kis accutype-os billentyűzetemről!

2015. okt. 11. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!