Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi baja lehet a hangfalamnak...

Mi baja lehet a hangfalamnak (többi lent)?

Figyelt kérdés

Egyszer csak úgy döntött, hogy nem akar bekapcsolni, semmit nem csináltam vele. A számítógép úgy érzékeli mintha működne, ha a paneljébe bedugom a fülesem akkor működik.

Egyszer már volt vele ez, akkor pont nyaralás előtt és mire visszaértünk megjavult.

Genious sw-g2.1 3000, nem világít a LED sem.

2015. okt. 10. 20:09
 1/4 anonim ***** válasza:

A led az valamiért nálam se világít, néha felvillan de én érintkezési problémára gondolok, mert a hangjával semmi.

Próbáld meg, hogy a kis hangfalak működnek-e másik erősítőn.

Valamint a mélynyomót is próbáld ki.

Lehet, hogy az erősítődnek a kimeneteinél vannak problémák, lehet hogy a bemenettel, ki tudja.

Próbálni kell amíg meg nem tudod határozni a hiba helyét.

2015. okt. 10. 20:15
 2/4 A kérdező kommentje:

de ha azokkal, vagy a vezetékekkel lenne baj, akkor az idő múlásával nem javulnának meg nem?

mármint utoljára is úgy javultak meg h nem voltam itthon 1-2 hetet.

2015. okt. 10. 22:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Kaptál egy hibakeresési módszert. Kipróbáltad, vagy vitatkozol inkább?

Mire jutottál?

2015. okt. 12. 17:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Bocs az előbbiért, de kétlem, hogy a hiba megjavult volna, hiszen most is fennáll, és az sem valószínű, hogy a kábelek egy kis nyaralás során maguktól összeforrnának. :)
2015. okt. 12. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!