Hogy lehet egy külső merevlemeznek 5 GB/s adatátviteli sebessége? A tapasztalatom köszönőviszonyban sincs ezzel.
Vettem egy Sony külső HDD-t, állítása szerint USB 3.0 porthoz csatlakoztatva 5 Gb forgalmat tud elérni maximum másodpercenként. Nos én csatlakoztattam egy 3-as USB-hez, még a turbósító szoftverét is telepítettem és bekapcsoltam, de a legnagyobb sebesség 60 Mb/s, amit el tudtam érni akkor, amikor másoltam rá valamit.
Van egy Sony laptopom, azon USB 2 van, azon elvileg 480 MB/s a maximum sebessége, de a gyakorlatban alig haladja meg egy pendrive sebességét, ami 30 Mb/s.
Akkor hogy is van ez? Valamit nem csinálok jól?
Nyilván nem várom el, hogy 5 Gb/s legyen a sebessége, de azért ezeknél az értékeknél jóval többet kéne teljesítenie.
10:
Kíváncsi lennék rá, hogy miért tartod rossznak a Sonyt merevlemezek terén.
Én csak arra gondolta, hogy bejelentem őket a fogyasztóvédelemnél, akik eléggé megbüntetnék őket ezért. De a media marktban viszont megnéztem és helyesen írták, ott nem volt félretájékoztatás.
# 11/12 Időpont tegnap 23:56
Bejelentheted, de az az érv, hogy a gyártó honlapja a mérvadó - sajnos - mindent visz.
A Sony merevlemezekről pedig hosszasan értekezhetnék, de ez nem az a fórum. Prohardveren összegyűlt jó pár vélemény róla.
Ezt hiába jelented be.
Mint írták, az Edigital lezárja annyival, hogy a gyártó által megadott adatok a mérvadóak. A gyártó meg erre annyit fog mondani, hogy ott van az "akár" (vagy ha angol, akkor "up to") szócska.
Sajnos ilyen világot élünk, és jobb, ha résen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!