A tápegységeknél jó márkának számít a Cooler Master?
Figyelt kérdés
2015. okt. 10. 10:18
11/14 anonim válasza:
Nyugottan veheted a superflowert, az az 5év gari nem csak dísznek van, régóta minőségi tápot gyártanak, csak eu-ban a neve nem annyira ismert, olyan mint nekünk az NZXT vagy a Cougar, ezek is minősigiék, még sem annyira elterjedtek itthon.
12/14 anonim válasza:
Nem gondolod, hogy csak az 5 év miatt ajánlottam. De amúgy ha csak azt nézzük, akkor is van némi összefüggés, hiszen nem adnak minden xarra 5 év garit, főleg nem a tápoknál. Minden hazai és külföldi fórumon egyértelműen pozitív értékelésekkel és ajánlásokkal találkoztam a márkával kapcsolatban.
A cég feje Tajvanban székel, akárcsak az Asus, Gigabyte, MSI vagy akár a Cooler Master esetében, hogy csak a négy egyik legismertebb tajvani hardvermárkát említsem... A Super Flowert 1991-ben alapították és első sorban tápegységek és házak gyártására specializálódtak.
13/14 anonim válasza:
Hát nem tom én tuti h nem olyat veszek
Már a hangzása is szuper virág milyen név már ez?
14/14 anonim válasza:
Ha a márkanév hangzása, jelentése miatt ejtesz egy terméket, akkor arra nem tudok mit mondani. De még ha egy Seasonic vagy FSP táppal állna szemben, akkor még csak-csak megértam, de a CM egyik legrosszabb minőségű tápja mellett akkor sem tenném le a voksot, ha a Cooler Master híres a házairól és a hűtési megoldásairól (na meg matricáztak már nagyon jó minőségű tápokat is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!