Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A gép nem ad jelet a monitorna...

A gép nem ad jelet a monitornak mikor a ram be van téve?

Figyelt kérdés

Volt 2x2gb és 2x1gb ddr2-es ramom (1066hz és 667hz). A gép nem akart bootolni,nem adott képet fura dolgokat csinált egy fél napom ráment még rájöttem hogy az egyik 667-es ram modul hibás volt (teszteltem mind2-őt az egyikkel működött a másikkal nem).. gondoltam kiveszem akkor a másikat is használom dual channelben 1066hz-n a 2x2gb-t viszont rájöttem hogy ez így kicsit kevés nekem ezért visszatettem a jó 667hz-s ramot viszont így sem adott képet.. gondoltam lehet összekevertem őket de a másikkal sem adott képet(elsőnek csak világít a monitor gombja de fekete a kép ha resetelem akkor meg a gomb se világít utána).. viszont akármelyik csatlakozóba teszem a 2x2gb ramot azok elindulnak probléma nélkül.. akkor most balszerencsés tönkrement mind a két ram?

[link]

ilyenben tároltam őket

2015. okt. 9. 15:29
 1/3 A kérdező kommentje:
megjegyzem előtte ment gond nélkül a gép 6gb rammal jó gyors is volt.. az alaplap gigabyte ga p35 s3g
2015. okt. 9. 15:30
 2/3 anonim ***** válasza:
lehet nincs közös időzítése a két ramnak? esetleg bios reset. Am nem a monitorodnak van hibája (vagy nem értem akkor a kérdést), hanem szimplán nem kompatibilisek a ramok, vagy rossz a slot. Próbáld ki más gépen is.
2015. okt. 9. 16:04
 3/3 A kérdező kommentje:
mint írtam használtam előtte pár napot együtt a ramokat.. egyszer csak úgy döntöttek hogy nem működnek együtt.. bios reset már volt nem oldotta meg
2015. okt. 9. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!