Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » GTX 980 Ti konfig help....

GTX 980 Ti konfig help. +milyen alkatrészeket érdemes használtan venni?

Figyelt kérdés
sziasztok egy konfigot szeretnék összerakni de minél olcsóbb legyen. én csináltam egy konfigot videókártya nélkül 148 ezer forint lett ha tudtok akkor kérlek olcsóbbat rakjatok össze lehetőleg minél olcsóbbat GAMER vagyok. ja és Milyen alkatrészeket érdemes használtan megvenni? mert azokat használtan szerezném be.És mellé lehetőleg egy 27 colos full hd monitort köszi a segítséget.

2015. okt. 9. 12:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Te fogyatékos, nézz már rá a linkekre :D Kb. 1-2 FPS javulás van az i7-eseknél 4k-ban, sőt, van olyan, ahol az i7-es lassabb mint az i5-ös :D
2015. okt. 11. 14:55
 12/18 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=EhaB1dqYv_I

Te tanulatlan, tudatlan, a proci limit nem 4K felbontáson jön elő. Full HD vagy az alatti felbontáson, erős VGA mellett.

Az új generációs i5-6600K sok játékban csak húzva tudja kihajtani a meghúzott Titan X-et a tesztben.

https://www.youtube.com/watch?v=WZ_5p9wd2dk

Ennyivel jobb alapon is a 6600K a régi 4690K procinál.

És ami ma még csak egy Titan X-nél jön elő, mint különbség, az 3 év múlva már nagyon is számítani fog. És a játékok már nem csak 4 szálat használnak, hanem amennyi van.

Mit gondolsz a Nvidia a kártyáit miért 5960X procival teszteli, ráadásul húzva? Az 8mag/16szál.

2015. okt. 11. 15:19
 13/18 anonim ***** válasza:
dx12-vel már profitálhatunk a hyperthreadingből, ezért a jövőre nézve mindenképpen hasznos lehet egy i7...
2015. okt. 11. 17:18
 14/18 anonim ***** válasza:

Már most is sok játék használ 4-nél több szálat. Van ahol egy FX8350 jobb egy i5-4460-nál, mert a játék használja mind a 8 szálat.

DX12-vel a szálak terhelése lesz egyenletesebb.

2015. okt. 11. 17:28
 15/18 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Szerintem a HT is bőven elég indoklásképpen. :D

2015. okt. 11. 17:35
 16/18 anonim ***** válasza:
Te nézted is amiket linkelsz? Kb. 1-2 FPS a különbség. Ha neked 2FPS megér 40 000 forintot, akkor nyugodtan. Én viszont azt a 40 000 forintot inkább fordítanám SSD-re, jobb videokártyára, több RAM-ra, stb.
2015. okt. 11. 19:56
 17/18 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=I8e0jnm39lE

Csak hogy lássad hogy miért baromság az i7.

2015. okt. 13. 17:24
 18/18 anonim ***** válasza:

Ha megnézted volna amiket linkeltem, láthatnád, hogy van különbség bizonyos játékokban. Az i5 6600K csak húzva tudja azt kihajtani, amit az i7 alapon is. Mi lesz 2 év múlva?

Belinkelsz ide egy videót, amiben 2 éves teszteket nézegetnek...

Nem érted, amiről beszélek. Egy csúcs kártya mellett fullHD felbontáson, ha a játék sok szálra van megírva, van különbség a procik ereje között, ezáltal az FPS-ben.

Ha a játék csak 4 vagy kevesebb szálat támogat, akkor persze nincs különbség. Előbbi esetben viszont van.

Majd rájössz. A lényeg itt még az időtállóság. Mivel a proci sokkal lassabban avul, mint a vga, ezért ha van keret, akkor inkább veszem i5 helyett 30E-el drágábban i7-el, mint 50E-el drágábban GTX970 helyett 980-al. És ezzel nem azt mondom, hogy az i5 nem jó játékra, hanem hogy az i7 jobb és idővel egyre nagyobb lesz a különbség, az egyre erősebb VGA-k és játékok mellett.

Kicsit hasonló, mint a C2D és a C2Q procik közötti különbség. Én 2 magosat vettem még 7-8 éve, ami ma már kevés játszani, míg egy jó Quad proci meghúzva még mindig visz minden játékot.

Itt gyakorin változnak a meggyőződések. Fél éve még mindenki fújta, hogy egy i5-4460 mindenre elég, akár SLI-t is kihajt. Mindig lepontoztak, ha megemlítettem, hogy a gyorsabb proci több (min.) FPS-t jelent.

2015. okt. 13. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!