Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az Asus laptopok általában...

Az Asus laptopok általában hány évig bírják?

Figyelt kérdés
Akár a ti, vagy az ismerőseitek tapasztalatai alapján meddig húzzák ezek a laptopok? Nekem Packard Bell volt, most 5 éves és most kezdett el bekrepálni és Asusban gondolkozok...mit gondoltok a márkáról?

2015. okt. 8. 21:58
1 2
 11/14 BM-Striker ***** válasza:

Ha játékta kell notebook, akkor GTX960m/850m a minumum. A GTX940m, ami fele olyan erős, mint a 950m pár éven belül végzetesen el fog avulni.

Játélra legalább ilyet érdemes venni.

[link]

2015. okt. 10. 01:19
 12/14 Toga Aty ***** válasza:
Én mindig is szerettem bedobni a gépem a csomagtartóba még 10 éve is pedig akkor még nem voltak tft monitorok csak nagy böszme képcsövesek :) És egy laptop nem játékra való :) Nincs benne bővítési lehetőség és egy "gamer"gép 2 év múlva már használhatatlan,míg egy pc-be max vga-t cserélsz mert a 4-5 éves i7 még simán röhög a játék igényen.
2015. okt. 10. 01:52
 13/14 Toga Aty ***** válasza:

Egyébként meg egy játékgépben nem a cpu a gyenge keresztmetszet a mai cpuk sokkal gyorsabbak mint amire bárkinek szüksége van. Ha vissza ugrunk 10 évet az időben már akkor is kiderült hogy a játék igazából "szinte"csak a vga-tól függ.Nagyon kevés a változás egy dupla árú cpuval :)

[link]

2015. okt. 10. 02:01
 14/14 A kérdező kommentje:
Mindig csak a PB-vel tudok érvelni, hogy 5 évig bírta...abból 4 évig vitte az új játékokat, mondjuk Fifa 15-t már nem, de amikkel én játszottam pl Ghost Recon, F1, Burnout, azokat igen. [link] Erről van szó. A célnak mindig is megfelelt. Eleinte voltak vele problémák, pl megvettük, a bolt, ahol vettük kiköltözött a városból, erre rossz volt benne rögtön a videókártya...na akkor küldjük ki Csehországba javíttatni. Előfordult ez párszor, de egyéb panasz nem volt rá. Az Asusban bízok, bár erről is azt hallom, hogy valakinek jól működik, de mégis csak "középkategória".
2015. okt. 10. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!