Miért nem működik egyik mikrofon se a gépen?
Figyelt kérdés
Kaptunk egy új konfigot, előtte jó volt, de most Realtek van, és felismeri a mikrofont de nem lehet beszélni bele, nem érzi. Mindent felvettem, tiltásokat ki, pipákat be, hangskálákat fel, semmi.2010. márc. 15. 18:38
1/11 anonim 

válasza:

Ha semmi sem segít (ezek szerint...), TotalRecorder. Virtuális driverrel mindent megold.
Ezt is megnézted amúgy? Vezpult/hangok és audio/hangerő/speciális/beállítások/tulajdonságok.
Keverőt input-ra, outputra lenyitva a megfelelő elé pipa...
2/11 anonim 

válasza:

Na épp Realtekhez értek. Lényeg, hogy bárhova dug6od a mikrofont, mert be lehet állítani. Menj rá a Realtek Control Panel -re. Ha vistád vagy windows 7-esed van, akkor jobb oldalt (ha xp-d akkor valahol) vannak a dugók feltüntetve. Amelyikbe bedugtad a mikit, od duplakatt, majd pedig hogy mikrofon.
3/11 A kérdező kommentje:
Már próbáltam, nem ment:/ De azért kösz!+
2010. márc. 16. 22:51
4/11 anonim 

válasza:

(Előző vok)Előrre v hátra dugtad be? Mer ha előre akkor az lehet hogy nincs rákapcsolva az alaplapra.
Ha meg hátulra akkor meg hangkártya hiba lesz, vagy ha PCI kártya (nem integrált) akkor meg igazítsd meg, nyomkodd bele jobban. Persze ezelőtt ne feledd kihúzni a 220-ról.
5/11 A kérdező kommentje:
Mind2vel már próbáltam, nyomkodni meg nem akarom, akkor ezen ne múljon:D Most kaptam a gépet dec 16án, és nem akarom elcseszni:D
2010. márc. 26. 21:40
6/11 anonim 

válasza:

Szintén 1.
Milyen op. rendszered van?
7/11 A kérdező kommentje:
Windows xp.
2010. márc. 27. 23:05
8/11 anonim 

válasza:

Huhh akkor nem tudom, nekem w7 van. B@sztatsd a beállításokat. Vagy esetleg rúgj egy nagyot a gép oldalába :)
9/11 A kérdező kommentje:
nem, ahoz túlúj, hogy rugdossam.xD
2010. márc. 28. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!