Gamer egeret vásárolnék maximum 10000Ft értékben. Miket ajánlotok?
Figyelt kérdés
Le szeretném cserélni az előző egeremet, mert tönkrement a jobb egérgombja. De most nem irodait szeretnék, hanem valami olyat, amivel normálisan lehet játszani. A játékok alatt pl. a Counter Strike Global Offensivet, vagy a Star Wars Battlefrontot értem.
Milyen egereket ajánlotok maximum 10000Ft-ért?
A válaszokat előre is köszönöm!
2015. okt. 8. 21:02
11/15 anonim válasza:
12/15 A kérdező kommentje:
A tenyeret általában teli tenyérrel fogom (palm grip). És a keret maximum 15000Ft lenne, mert rájöttem, hogy 10k nem nagyon fogok normális egeret találni. Ebben az árkategóriában melyik/melyikek a legjobbak?
2015. okt. 15. 21:59
13/15 anonim válasza:
Ennyiért talán csak a CM Storm Alcor, ami kifejezetten palmos, de kisebb kéznél akár a finger tipes egerek is szóba jöhetnek. Ha játszik az eBay, akkor Razer DA 3.5G (Mo.-n csak az újabb, túlárazott testvéreit árulják)/Logitech G402 (itthon <17k ft)/MS IMO 1.1/WMO 1.1/IME 3.0, esetleg használtan is sok jó egeret találni ennyiért.
Az Asus Strix Claw nem tesztelt egér, és mint a neve is mutatja, claw fogásra való.
14/15 anonim válasza:
Nekem SteelSeries V2 Kana van és meg vagyok vele elégedve
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát! A választásom végül a Logitech G100S lett, és teljesen megvagyok vele elégedve!
2015. nov. 2. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!