Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyivel lenne jobb?

Mennyivel lenne jobb?

Figyelt kérdés
Van egy Z906 5.1 rendszerem,amit alaplapi hangkártyával használok,azt olvastam,hogy kellene mellé egy normális hangkártya mert hogy sokkal jobb lenne?De miben?hangzásban?Hangerőben?Mennyit számítana,ha vennék egyet?
2015. okt. 8. 14:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Hangzasban foleg. De ha nem hallod hogy gagyi lenne az integralt chip, akkor folosleges penzkidobas.

Nekem pl. nincsenek nagy igenyeim ilyen teren, de el tudom fogadni hogy valaki szazezreket kolt a fule erzekenysegenek kielegitesere.

2015. okt. 8. 14:20
 2/2 A kérdező kommentje:
hat az előző 5.1 emmel is meg voltam elégedve amíg meg nem hallottam,hogy szól a z906.Előző nagyon dobozhangú volt.Szóval ha jobbat hallok utána már a rosszabbat nagyon könnyű észrevenni,de jelen pillanatban nem tudom,hogy ez fejlődőképes-e ami most így van.
2015. okt. 8. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!