Microsoft Lumia - lehet egeret használni a telefonhoz?
Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogy ha egy USB - Micro USB csatlakozóba beledugok egy egeret, és rákötöm a telefonomra, akkor a telefont lehet használni egérrel is?
A telefonom típusa: Microsoft Lumia 535
A válaszokat előre is köszönöm!
2015. okt. 7. 20:14
2/7 anonim válasza:
Ha támogatja akkor lehet, de nem valószínű hogy fogja.
Nekem 530 van és az se támogatja.
3/7 Toga Aty válasza:
A microsoft phone oprendszer nem támogatja az OTG-t. Így semmilyen külső eszköz nem köthető hozzá.(egyenlőre)De majd meglátjuk hogy mit hoz a jövő,mert az uj telefon Lumia 950 már pc-ként is használható :) [link]
4/7 anonim válasza:
Na ezt mondjuk nem tudtam hogy egyik se támogatja az OTG-t. Érdekes.
Jó telefonnak ígérkezik a 950, majd elválik hogy mi lesz belőle.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Amúgy én csak azért kérdeztem, mert láttam egy Microsoftos videót, amin egy Lumiát egérrel használtak, de lehet hogy azon már Windows 10 volt. Amúgy én is kíváncsi leszek a 950-re és remélem, hogy az egeres támogatást az összes Lumia megfogja kapni.
2015. okt. 7. 22:16
6/7 Trevor. válasza:
Mivel az android jelly bean óta támogatja (lehet, hogy már régebb óta is, nekem tableten 4.1.1 volt, azzal már működött az egér, billentyűzet és pendrive is OTG-vel), szóval valószínűleg idővel a Windows Phone is támogatni fogja.
7/7 Toga Aty válasza:
Ne keverjük a tabletett a telefonal,a wintabletekhez már gyárilag jár komplett hardverben :) Persze nem a használhatatlan 7-8 coloshoz.Az Android messze le van maradva.Ha egyszer elkezdesz használni egy winphonet akkor jössz rá hogy az android egy játékszer.Van rá 10millió szar játék,de egy rendes gps nem jár hozzá,vagy lopsz vagy ráteszel valami szart,vagy egy fél telefon áráért veszel egyet. stb-stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!