Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Videókártyát vennék. Milyen...

Videókártyát vennék. Milyen legyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Szeretnék pár tippet a hozzáértőktől.Milyen videókártyát vegyek?Barátnőmnek akarok gépet összerakni, nem igényli a legújabb játékokat full grafikán ,de azért fusson el jól egy Heroes of the Storm.20.000ft a keret kb.Neten végignéztem a kinálatot de nem tudok dönteni.

GT730 2GBon gondolkodok,mennyire alkalmas ez manapság?

Köszi előre is.

2015. okt. 7. 18:40
 1/6 anonim ***** válasza:

Ennyiért ezt javaslom:

[link]

5x lealázza a GT730-at amire még 512MB RAM-ot se tennék...

Persze azért ismertesd a CPU-t és a tápot, valamint a ház méretei sem utolsók.

2015. okt. 7. 18:54
 2/6 anonim ***** válasza:

Semennyire,gyenge DDR3-as vacak.

Ami valamennyire vállalható,az az R7 240 1GB GDDR5 (nem,nem jobb a 2GB DDR3,nagyságrendekkel lassab).

Bár ez a kártya is csak az erősebb, processzorba integrált VGA-k szintjét hozza.

Egy A10-es APU hozza a szintjüket.

2015. okt. 7. 19:08
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, A CPU az egy dual core 3000es AMD x64 elég régi de szerintem még megfelel az igényeknek.
2015. okt. 7. 19:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Húha, az igen csak gyenge, ahhoz még a GT730 is sok lenne kb, nehogy az általam linkelt 6950.

Húha, ez nehéz kérdés lesz.

2015. okt. 7. 19:22
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát igen, le lessz cserélve az is nemsokára,csak jelenleg egy videókártya hiányzik a gép használatához.
2015. okt. 7. 19:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Akkor tedd bele a VGA-t neki egyenlőre. :D

Én is így kezdem, combos VGA és majd utána CPU csere.

2015. okt. 7. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!