Lenovo Y510P videókártya prioritás probléma?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Rendelkezem egy Lenovo y510p laptoppal, amelyben található egy integrált intel videókártya és egy dedikált GeForce GT 755M. Nem értem pontosan, hogy lehetséges a kettő közt váltani. Illetve az Nvidia vezérlőpultban átállítom, hogy mindig a GT755-el fusson, azonban néhány játék így is az intelről próbálkozik, ugyebár hiába, mert túl gyenge. Van valami trükk ezen kívül? Én rontok el valamit esetleg vagy nem gondolok valamire?
Előre is köszönöm a segítséget!
2015. okt. 7. 13:38
1/2 anonim válasza:
a globális beállításokban állítottad át, hogy minden az nvidiával fusson? nekem még am sose volt vele gondom, uh nagy eséllyel te néztél be vmit. Am van helyi menüje: egy játék ikonjára jobb klikk, majd ott a futtassa nagy teljesítményű... opcióval (nem tudom fejből, mert letiltottam azt a menüt) és mennie kell. Esetleg frissítsd drivert vagy használd az eredeti lenovosat.
2/2 A kérdező kommentje:
Szia!
Igen globálisan állítottam be, viszont kipróbáltam az ikonos dolgot és így teljesen jó minden. Köszönöm szépen!
2015. okt. 7. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!