Melyik laptopot ajánlanátok egy térinformatikusnak?
Geoinformatikusnak, térinformatikusnak tanulok a Debreceni Egyetemen és szeretnék olyan laptopot venni, amelyen a szükséges programok menni fognak. Nem tudom még pontosan milyen progik lesznek, de pl ott lesz az AutoCad Map aminek ahogy láttam elég nagy a gépigénye. Szal ezek közül kéne választani:
Ha van esetleg más ötletetek max 150 ezerig akkor szivesen várom!
Előre is köszi!

A kérdezőnek felhívnám a figyelmét (mivel én is a 1545ös inspiront ajánlom, hogy amit talált egyetlen tesztet az a legelső próbaszéria volt, és azóta csak két magos procikkal küldi harcba a gyártó ezeket a gépeket.
A sajátom (1545ös) T4200al 2gb rammal 250gbtal és egy ATi VGAval került 160ezerbe. (170ért 320gbot kaptam volna)
Egyetlen hibája a Tapipad ami sajnos nem áll a helyzet magaslatán, de gondolom egérrel kívánod használni.
Akksi 3órát bír netezéssel (így egy év után) továbbá 3X49percet full hangerőn és max háttérvilágítással (3 HOUSE HD minőségbe buszon). Amúgy, az USAnotebookról nézelődj, mert egy kicsivel jobb árakon dolgoznak.
Szóval 160-170környékén: Inspiron 1545 Szigorúan T4200 vagy feletti procival (nyugi nem fog melegedni, sőt. egy büdös hangot nem fog kiadni a gép;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!