512MB VRAM kb mikorra kell majd a játékokhoz minimumnak?
nem mikor, hanem: melyik felbontásban és beállítással?
persze ott a gpu is kevés lesz
20:51
És ezt megmagyaráznád, hogy PC miért jobb (játék szempontjából), mint a konzol?
Pár érv konzol mellett:
- nem kell évente cserélni
- nincs hibás játék (mert ugye gépre viszonylag gyakorik hiba, hogy ilyen-olyan indok miatt kilép windows, stb)
- nem kell telepíteni a játékokat (bár PC-re is csak egyszeri alkalom, de most nem ez a lényeg)
- sokkal jobban van optimalizálva a játék, mert míg pc-n több ezer féle hardver-összeállítás van, addig konzolból csak 1
- jobb grafika
És lassan ott tartunk, hogy konzolra több játék is jön ki.
Emlékszem régen még alig voltak xbox játékok torrenten seedelve, most meg már többen seedelnek egy konzolos játékot, mint egy PC-set.
De várom az érveidet PC mellett, egér+billentyűn kívül nem tudom milyen indokod lesz, de a joystick-hoz is 1-2 nap alatt hozzászokik az ember.
Mondok egy jó indokot: ha nem lennének konzolok, akkor:
-a PC-re is igaz lenne minden, amit írtál
-elég lenne csak PC-t tartani otthon, nem mindkettőt, mint most sok ember esetében
-nem lenne egy sarki k*rva a játékipar
-nem ömlene annyi szenny játék, mert nem lenne tucattermék
-joystickal nem tudom hogyan játszol stratégiát, RPG-t, FPS-t vagy szimulátort (egy rendes szimulátor az egész billentyűzetet kihasználja, nem 5 gombot).
jajj :D haggyuk már ezt :D
nem ez volt a kérdés :P
ki milyen párti.
Jó ha van PC(netezésre ,meg sok minden dologra) ,de JÁTÉKRA ismétlem JÁTÉKRA a konzol.Na és persze filmnézésre is.Egy nagy TV-n sokkal élvezetesebb játszani,mint egy kis xar monitor előtt.
Nem csak a Vram számí a VGA-kban,hogy milyen nagy pl. egy GeForce 9400 GT 1 gb. messze nincs olyan jó,mint egy GeForce 9800 GT 512 mb.a bit is fontos pl. 9400-as 128 bit-es ,de a 9800 -as már 256.
ezzel tisztában vagyok.
és ne legyen téma az h konzol vagy pc...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!