Megeri-e az arat ez az Asus laptop? Ebben az arkategoriaban van ennel jobb?
Most kezdett el nagyon elavulni az ot eves packard bell laptopom. Legalabb ennyi idore terveznek egy uj laptoppal. 200-300ert nem szeretnek laptopot venni. Ti megvennetek amit linkeltem? Minden napos hasznalatra meg akar par jatekra...pl Fifa, F1 stb. Ezeket elviszi lazan, nem?
"A gyári csomagban kizárólag a gép, és töltő található meg"-ez az ami óvatosságra int mert ezt nem szokták kihangsúlyozni laptopok esetében.
a másik dolog hogy 2 magos a proci,csak egy mag 2 fizikai szálon fut,értelemszerűen a 2 mag 4 szálon.ez a megoldás jobb teljesítményt nyújt mint a 2 mag 2 szál de gyengébbet mint a 4 mag.
én inkább ezt ajánlom 3 év garival ha a játék is fontos: [link]
oprendszer nincs rajta de ez nem okozhat gondot.
És erről mi a véleményed? Ez jobban megérné, mint a "gyárilag felújított"? A processzor melyikben jobb? Láttam van ott összehasonlító táblázat, de ezekhez hülye vagyok.
az a videokártya típusa.a 840m is jó fifahoz meg f1-hez,csak nem biztos hogy a 4 év múlva megjelenő részeket el fogja bírni.
de ha nem fontos a játék akkor vedd meg amit először linkeltél.
gyengébb mint amit én linkeltem,de jobb annál amit te néztél ki eredetileg.akkor inkább ezt vedd meg,ez vadiúj és több garit is kapsz rá.
itt láthatod hogy mit tud a vga:most még viszi a f1-et de sok újabb játékhoz már kevés.tehát vagy ez vagy amit én linkeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!