Processzorváltás Avagy illene ez a processzor egy Sapphire Radeon HD 7850 OC 1GB GDDR5 256bit PCI-E kártyához?
Sziasztok!
A kérdésem a következő lenne,tehát,nekem van egy Sapphire Radeon HD 7850 OC 1GB GDDR5 256bit PCI-E videókártyám és mellette egy AMD Phenom X4 945 3.00 Ghz-es processzor,na most,ezt a processzort szeretném egy jobbra leváltani,a videókártyát semmiképp (csak a processzort) amire gondoltam:Intel Core i5-4460,nem tudom mennyire lenne ésszerű egy ilyen váltás,de itt biztos meg tudja nekem mondani valaki =)
Az olyan játékokban,ahol a Phenom 95-100% körül pörög,ott előrelépés lenne egy i5.
(több és stabilabb FPS-ed lenne)
Ha ez nem áll fenn,akkor nagy csoda nem fog történni.
Próbáltál már húzni némiképp a processzoron?
Miben érzed hogy kevés?
Jól látod,igen,tényleg ez a helyzet.
Például: Battlefield 4,Witcher 3,Assassin's Creed 4 Black Flag,GTA V,ezeknél mindnél a proci a szűk keresztmetszet ugyanis állandóan 95-100%-on pörög,ahol a leggázosabb az a Battlefield4 illetve a GTA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!