Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a különbség (ha egyáltalán...

Mi a különbség (ha egyáltalán van) ezek között a vga-k között?

Figyelt kérdés

pl.: Geforce GT 940m - Geforce 940m

most csak a gt széria legújabb tagját (vagy tagjait) írtam le, úgy tudom ezek között nincs különbség, de pl. a digiprime oldala a részletes keresésnél elkülöníti így a kártyákat (ez csak a gt szériánál van)

főleg azért érdekel mert GPUBoss-on fent van a Geforce 940m, és 128 bites memory bus-t ír hozzá, a digiprime-on meg láttam tesztet a Geforce GT 940m-ről, és ott csak 64 bites a kártya. ezért gondoltam hogy akkor a GT és a sima mobil gpu-k között most akkor van különbség, vagy csak a GPUBoss-on elírták? (amit nem tartok valószínűnek, tekintve az oldal megbízhatóságát)

2015. okt. 5. 18:11
 1/2 anonim ***** válasza:

GPU Boss nem megbízható, sem a vga összehasonlító rész, sem más rész.

Digiprime nem ad rendes garanciát, de ahogy látom, a leírással sem állnak jól.

Két fajta verzió van a kártyából, egyik gépben a 64, másikban a 128 bites van

2015. okt. 5. 19:24
 2/2 A kérdező kommentje:

Tehát akkor két fajta verzió van

De a két verziót akkor az elnevezéssel különböztetik meg? Tehát a GT a gyengébb, a sima az erősebb verzió? Vagy a név csak formalitás és az alapján nem lehet meghatározni melyik verziót veszed? Az elég köcsögség lenne...

2015. okt. 5. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!