Megéri-e az Alienware? "gamer" notebookok közül?
Ha van, ha lenne rá keret, megérné-e, ti vennétek-e Alienware-t közel kétszer annyiért, mint a többi gyártó notebookja? Valójában csak az akkus üzemidő jobb, (lényegesen) minden más paraméter gyengébb. Tartósabb lehet? Mit gondoltok?
másik kategória:
(az üzlet lényegtelen, csak így egyszerűbb volt kiválogatni)
Köszi a véleményeket!
1) nem csak az akku más. Nem néztem a linkeket, de valószínűleg egy teljesen más kategória az alkatrészek anyagminőségének tekintetében.
2) csak akkor vennèk alienware gépet ha annyi pénzem lenne, hogy ha felmerül hogy akarok-e ilyet, akkor meg sem nézem hogy mennyibe kerül, mert nem számít. Ez nem a szegények játékszere.
Utoljára 1999-ben lett új gépem, ès nagyon megbántam, mert új gépet venni bizony pénzkidobás, főleg ha nincs rá pénz a zsebben. (Bár a választás nem volt olyan rossz, az a gép még mindig működik, épp most gondolkodok azon hogy újratelepítem :)
Egyébként jelenleg 4 db dell masina van itthon, 1 debián ès 3 windows 7 rendszerrel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!