A 3 táp közül melyik éri meg legjobban?
Figyelt kérdés
Ez az utolsó nagyon érdekes, 5 év garija van és még sose hallottam erről a márkáról.
A konfig pedig:
8gb ddr3 ram
intel i5 2500
GTx 460
2db 1tb merevlemez + ssd + dvd író
17000 Ft-nál egy fillérrel sincs több pénzem, ezét keresem a legolcsóbb megoldást.
2015. okt. 3. 16:56
1/3 anonim válasza:
Mind a három nagyon jó, pénzfeldobással döntsd el! (Én fsp párti vagyok, de ez lényegtelen.)
2/3 anonim válasza:
Szerintem a Super Flower a legjobb (a harmadik) de nem tudom bízhatunk-e a márkában.Mert nem igazán hallottam még róla, ezzel ellentétben a Chieftec (a második) is nagyon jó.Ugye a második van 6 pines, azonban a harmadikon pedig nincs.Ez lehet negatívum is ha olyan a videó kártyád.Tehát az elsőt nem érdemes választani mivel csak 8 pines van rajta.Inkább a második-harmadik-ról gondolkodj el.Persze az is jó!Ne értsd félre.De gazdaságosabb ha több csatlakozóból is válogathatsz.
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!