AMD ram mukodne? FONTOS!
Figyelt kérdés
néztem ebay-en olcsó ramot az van rá irva hogy csak amd hez jó.De én gépem intel,és ha megvenném akkor nem mukodne?2015. okt. 3. 15:49
1/9 anonim válasza:
Nem, de ha veszel amd procit akkor mukodne.
2/9 A kérdező kommentje:
nemár:( és a szerver ram?? az mukodne?
2015. okt. 3. 16:10
3/9 anonim válasza:
Csak AMD-vel működő RAM azért elég furcsa, nem nagyon szokott ilyen lenni. Van AMD márkájú memória is, de véleményem szerint az sem csak AMD-hez jó.
4/9 A kérdező kommentje:
most akkor mukodne?:D
2015. okt. 3. 16:27
5/9 anonim válasza:
Pontosan milyen hardverekről van szó, mert infó eddig nem volt sok. Alaplap, proci, memória pontos típusa?
6/9 anonim válasza:
Asztali, szerver, laptop ramok kulon leteznek, mas a labkiosztasuk. Tehat a szerverramot nem lehet asztali lapba beletenni, mashol van a lyuk.
7/9 A kérdező kommentje:
dell optiplex 755 gépem van ddr2 800mhz ram,ha a szerver ram az asztali gépbe nem megy bele akkor mibe valo?
2015. okt. 3. 20:22
8/9 anonim válasza:
szerver gepbe valo, szerver alaplaphoz.
9/9 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy a szerverekben más memória foglalat lenne, de oda ECC memóriát szoktak használni (több chip van rajta ahova a paritás bitek kerülne hibajavítás céljából). Ha egy memóriavezérlő nem támogat ECC memóriákat, akkor csak simát lehet használni. A mobil gépekben SO-DIMM foglalat van, ami kisebb az asztalinál, az már első ránézésre is egyértelmű.
Belinkeled a kérdésben lévő only AMD memóriát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!