Hogy tudom megnézni hogy milyen a tápom?
Figyelt kérdés
Lehet hogy gond van vele és nem volt leírva a számlán.
Hogy kell kivenni úgy hogy mást ne kelljen mert csak megnézném a fajtáját mert belül van ráírva és így nem látom.
2015. okt. 2. 16:00
1/17 anonim válasza:
címke álltalában az elején vagy az oldalán szokott lenni . leszeded a gépház oldalát oszt meg nézed.
2/17 anonim válasza:
Szereld le a géped oldalát és látni fogod a tápot, rajta a cimkét az adatokkal.
Ha a számlán nincs külön feltüntetve, akkor a házhoz adott táp, annak a típusát kell nézni, az ilyen többnyire elég gagyi, nekem legalábbis az volt, le is cseréltem
3/17 Trevor. válasza:
Leveszed az oldallapot és leolvasod a tápról.
4/17 A kérdező kommentje:
ezek vannak rajta: van 1 matrica amin ez van HI-TOP QC PASS, meg ez is rajta van hátul AC~230v 50Hz. mást nem látok rajta.
2015. okt. 2. 16:18
5/17 Trevor. válasza:
Márka? Oldalt és alul/felül semmi?
6/17 anonim válasza:
lehet valami no name pl n power, lc power, hkc, n basic akyga meg fene tudja mik vannak.
7/17 anonim válasza:
amúgy a garancia lapon rajta kellene lennie a nevének .ez már eleve sántítós dolog ha nincs rajta név szerint . melyik lutri pc boltban vetted?
8/17 Trevor. válasza:
Még egy Akyga, Codegen, M-Tech vagy HKC tápra is rá van írva, hogy mi a márkája.
9/17 A kérdező kommentje:
kívül nem látok márkát és a garanciaszámlán nincs rajta. Egy ismerősömtől vettem aki valamilyen cégnél dolgozik szerintem megkérdezem őt.
2015. okt. 2. 17:13
10/17 anonim válasza:
Ha a gépbe van kapd ki és nézd meg minden oldalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!