Szerintetek melyik videokártyát válasszam?
2015. okt. 1. 22:15
11/14 anonim válasza:
nekem 750ti strix van es nagyon meg vagyok vele elegedve
nem kel hozza kulon táp, alig fogyaszt, hangjat se hallani
mégis mindent maxon visz amivel játszok(foleg mobak)
12/14 anonim válasza:
A 750 Ti nem egy kategória ezekkel.
Oké hogy keveset fogyaszt, de akkor is jóval erősebb a 370.
Ha szarul megy egy játék, nem fog vigasztalni hogy sebaj, legalább keveset fogyaszt... Holott annyiért vehettél volna erősebb kártyát is.
13/14 anonim válasza:
Már nem azért, de például ha a 960-at olyan alacsony intenzitáson használjuk, amire a 750ti képes, akkor még kevesebbet fogyasztana. Szóval fogyasztás szempontjából is 960 javára billen a mérleg.
14/14 Trevor. válasza:
#11 Az én GTX750TI-PH-2GD5 kártyám hangját szintén nem hallom játék alatt, pedig 1 ventis. Nem kell neki plusz 6 pin tápcsati, szintén 60W TDP és csak 38K volt újonnan, 3 év garival. A Strix változat már nem éri meg az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!