Mennyibe kerülne összeállítani egy új gépet?
Figyelt kérdés
Olyat amin mennek az újabb játékok is? De azért többszázezrem nincs rá. Minimum mennyi lenne egy normális gép? Nincs ilyen weboldal ahol össze lehet állítani gépet?2010. márc. 14. 22:50
1/6 anonim válasza:
Olyan 150 ezer körül, csak a gép. Itt tudsz segítséget kérni, vagy csak keresgélni, hátha van neked megfelelő összeállítás a közelmúltból (max 1-2 hét):
2/6 anonim válasza:
Csak gépet ki lehet hozni kb. 100 ezerből.
3/6 anonim válasza:
www.ipon.hu Ott van gépösszerakó is.
4/6 anonim válasza:
off: juuj :D az ipon.hu-rol fogok most venni egy hd4670-t :D
5/6 anonim válasza:
100-120e-ből elég pofás kis gépet ki lehet hozni. Én 120ért szereztem rokonnak, 1 éve, és mennek rajta mostaniak is. Talán pcx.hu, lehet gépet összeállítani, meg aránylag olcsó. Kész gépet nem ajánlok, inkább alkatrészenként vedd meg-
6/6 anonim válasza:
pcx a legolcsóbb:)
énis onna rendeltem agépet am 100 ból összetudsz hozni egy egész jó kis gépet de ink 120 és már kompromisszumokat sem kell kötni a grafikával:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!