Gamer konfig 240 000 körül?
Figyelt kérdés
Nem nagyon értek a gépekhez, és kéne egy kis segítség! láttam hogy vannak ilyen kérdések de én friss konfigurációt akarok! Amd vagy Intel, az tökmindegy de ugyan így van ez a vidikarival az is tök m1!Ház, táp, cpu, vga, ram, hdd, mb(magyarul ami egy gépbe van) kéne csak billentyű, egér, monitor stb az van2015. szept. 30. 20:01
21/24 anonim válasza:
nekem 350 ezres gépem van pcx-től, igaz nem kértem összeszerelést, teljesen jól megy azóta is.
22/24 anonim válasza:
Corsair Spec 01 red ***
XFX Pro 450W
Asrock B150M-Pro4S
i5-6500
2x4gb 2400 CL16 crucial ballistix
WD Blue ezex 1Tb
Gigabyte R9 390 8gb GAMING
itechshop.hu oldalon ez 233E + *** HÁZ, ami elég drága, de ezen az oldalon nincs nagyon olcsó és szép ház.
Így ez a keretbe nem fér be, neked kell eldönteni, megér-e ennyi pluszt vagy beszerzel máshonnan egy olcsóbb házat, pl. Deepcool Tesseract SW fehér, PCX-en.
23/24 A kérdező kommentje:
Még nem is láttam ilyen CPUt meg MBO-ot :D
2015. szept. 30. 21:55
24/24 Trevor. válasza:
Skylake
PCX megbízható, én is onnan rendeltem a gépem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!