Ezen a gépen melyik win 7 verzió menne jól?
Most jelenleg xp-m van!Kipróbáltam Windows Vistat hát mit mondjak nem volt jó!Windows Vista Home basic meg a starter lett kipróbálva a gépen a starter jól futott!Windows 7-tet szeretnék minden kép csak nem tudom melyiket rakjam fel 3 választásom lenne a Home Basic,Starter,Thin Pc!Régen volt a gépen win 7 home basic jól futott,
még játék is volt rajta asszem a gta sa nem laggolt!
Gépem:
CPU:AMD Athlon XP 2800+ 2,08ghz
RAM:2x512mb ram 1,00GB ram
VGA:NVIDIA Geforce FX5500 256MB 128-Bit fel lehet rakni a drivert win 7-re csak elég macerásan de,megbírom oldani.
HDD:Maxtor 80GB
Köszönöm a válaszokat elöre is :)
Ja a gépet régi gamekre,netezésre használnám!
semeilyket
de ha játszani kell akkor home basic/premium
Egyik sem.Xp meg elavult.
Think PC:Irodába való.(butított Enterprise)
Starter:Netbook-ra való.
Home Basic:Van ami helyettesítse.
Erre Xubuntu-t raknék.Játékra meg megmaradna az Xp.
Láttam már olyan gépet,amin windows 7 starter volt!
Az hülyeség hogy nem indit el egy játékot sem a starter!
Windows Vista startert használtam azt mondták hogy ne használjam mert játékokat nem bír el inditani ez hülyeség mentek rajta játékok lagg nélkül! Xubuntu ismerem nem szertném használni mert nekem nem jött be!
Windows 7 Starter Netbook-ra való.
Windows Vista Starter meg elmaradott országokba adták ki.De ha ennyire kell neked a Windows 7 akkor szenvedj vele!
A Xubuntu-t meg meg lehet csinálni olyan kinézetre amilyenre akarod(XCFE-nek köszönhetően).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!