Milyen ssd-t vegyek?
Figyelt kérdés
Pár típus közül szeretnék választani egyet, de a tesztek alapján nem tudok dönteni. A következő típusokról van szó:
Kingston ssdnow 300
Kingston hypery fury
Sandisk ssd plus
Intenso Top SSD
Mindenképp 120 gigásban gondolkodom. A szívemhez a Kingston áll a legközelebb, de azok közül sem tudnék választani mert egyik teszt az egyiket, a másik a másikat hozza ki jobbnak. Viszont a kingston oldalán a hyperxnek jóval hosszabb élettartamot írtak. Emellett még azt nem értem, hogy az intenso írja hogy 546 mega cache memóriája is van, ez olyan nagy szám? Vagy csak a többi nem vég fel? Ez olyan ami miatt azt lenne érdemes választani? Sandisk meg csak az ára miatt került be a listámba.
Előre is köszi
2015. szept. 29. 20:49
3/11 A kérdező kommentje:
Ezt így tapasztalat, vagy olvasás után mondjátok?
2015. szept. 29. 21:04
4/11 anonim válasza:
Kingston megbízható márka.Nekem még nem volt vele tapasztalatom de tesztek alapján illetve mások tapasztalatai alapján már lehet dönteni.
5/11 Trevor. válasza:
Samsung 850 EVO 120GB. de ezek közül a Hyperx Fury.
6/11 anonim válasza:
Nekem ocz vertex 4 van. Teljesen elégedett vagyok vele.
7/11 Trevor. válasza:
Nekem Samsung 850 PRO 128GB SSD-m van, szóval a Samsungot tudom ajánlani.
8/11 anonim válasza:
Mindenki azt ajánlja amivel elégedett.
9/11 A kérdező kommentje:
Az a baj a Samsunggal hogy ott a cég maga ellenszenves, jóval magasabb árral dolgoznak mint akármelyik másik, pedig a minősége nem hiszem hogy annyival jobb lenne... És nem csak ssdben hanem minden másban.
2015. szept. 30. 09:12
10/11 MZ 125 válasza:
Kingston ssdnow 300, 60 gb, nekem ilyen van. 1 eve vettem, csak a windows van rajta, nagyon meg vagyok vele elegedve. Mikor s-ata 2-os alaplapom volt, kb. 20-25 mp. alatt toltott be a windows 7/8/8.1. Most s-ata 3-as lapom van, es a betoltes 13 mp. Windows 8.1. Mikor vettem, Hyper nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!