Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik a jobb kártya?

Melyik a jobb kártya?

Figyelt kérdés

Sorba állítsátok pls a legjobbtól kezdve.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Nem az érdekel hogy szerintetek ezek mennyire bénák, és nem is az hogy neked milyen van, vagy hogy használtan ennyi pénzért milyet lehet venni. Szóval csak a kérdésre válaszoljatok, köszönöm!

2015. szept. 29. 15:33
 1/9 Koplárovics Béci ***** válasza:
Ezek közül a GT720 a leg"erősebb". Biztos, hogy az edigitalban akarod megvenni?
2015. szept. 29. 15:39
 2/9 Trevor. ***** válasza:
Ha játszani akarsz normálisan a mai játékokkal, akkor használt HD7770 alatt nem veszel kártyát.
2015. szept. 29. 16:50
 3/9 anonim ***** válasza:

Ahogyan előttem írták. Normális játékra minimum a használt HD7770 GDDR5-ös.

Ezeknél majdnem az IGP erősebb.

2015. szept. 29. 19:09
 4/9 A kérdező kommentje:

utolsó kettőtől kérdezem, tudtok olvasni?

Elsőnek köszönöm.

2015. szept. 29. 19:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Te meg azt értsd meg, hogy tök mindegy melyiket nevezzük ki ezek közül elsőnek, mert mind halál gyenge, ezekkel semmire nem mész.
2015. okt. 2. 01:15
 6/9 A kérdező kommentje:

Tudod hogy nekem nem anyuci veszi?

Ne te legyél már felháborodva amikor nem a kérdésre válaszolnak, és te sem arra válaszoltál.

Ne írj semmit, csak gondolkozz el.

2015. okt. 2. 19:09
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy nekem kéne elgondolkoznom, inkább neked.

Mik a terveid ezekkel? Mert játszani nem fogsz egyikkel sem, azért kár kiadni érte a pénzt.

Multimédiás gépbe még elmegy a 720, de a mai integrált IGP-k verik azt is simán. Ezeknek egyszerűen már nincs létjogosultsága.

Ja és nekem sem anyuci veszi, már jó pár éve...

2015. okt. 3. 01:03
 8/9 anonim ***** válasza:

Én tudok olvasni, de elmondom mégeygszer. Ezek közül a GT 720 a legjobb ez ok, mondták. DE ezekre pénzt nem érdemes költeni mert a prociban lévő IGP is ezen a szinten van.

Amúgy meg okoska használtan GT720 árából pont kijön egy HD 7770 1Gb GDDR5 ami már csak emiatt is jóval erősebb (GDDR5) De bocs hogy segíteni akartam.

2015. okt. 14. 14:23
 9/9 Trevor. ***** válasza:

Tudok olvasni és éppen ezért próbálok segíteni, hogy ne vegyél gyenge, de új kártyát.

Ha százezres videokártyákról beszélnénk, még meg is érteném az anyuci-apuci dolgot valamilyen szinten, de itt 15K-s kártyákról van szó és használtan sem kerül többe egy HD 7770, ami sokkal erősebb, mint amiket belinkeltél a kérdés leírásába.

2015. okt. 14. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!