Milyen laptopot vegyek?
Előzö vok..Ha laptop kell valami olyat vegyél ami minimum 2 magos (intel 2.5ghz körül), és a videókártyájája is jó (nem csak a mérete pl. 256mb, hanem a gyorsasága, neten keres rá nem tudom milyenek vannak).
Tehát ne csak a procik nézd, mert abból bebőgés lesz.
Ha leírod pár gép configják amiket kinéztél, akk tudok segíteni.. Így fejből nem.
Első vagyok. Az előző válaszadóval egyet értek a követelményekkel kapcsolatban. Kiegészítésként, ha megy a (német vagy angol) nézd meg ezt:
mobil videokártyák tesztjei:
én kari előtt kaptam egy Acer Aspire 5536G-t és nagyon meg vagyok vele elégedve! Az összes új játék maxon fut rajta és az ára is elég jó, 150e ft!
AMD Athlon II, ATI HD 4570 512Mb, 320Gb HDD, 3GB RAM stb, persze vigyázni kell ha beírod keresőbe mert elég sok fajta van ezekből.
De ami nekem van az hibátlanul működik most Win7-en, kb 30mp alatt kapcsol be úgy, hogy már csak 160gb szabad helyem van.
17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!