Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy átlagfelhasználónal...

Egy átlagfelhasználónal melyik jobb? Intel vagy amd?

Figyelt kérdés
A legtöbben az intel-t mondják, de nem értem miért, sokkal drágább és aki csak netezik, filmezik esetleg játszik,és nem munkára használja, érzi e a különbséget egyáltalán, annak miért jobb az intel?, Drágábban. Játéknál pedig ha jó a vga akkor nem 5fps-en múlik 30-40 felett.

2015. szept. 28. 18:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Intel
2015. szept. 28. 18:32
 2/7 A kérdező kommentje:
De miért?
2015. szept. 28. 18:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Ár érték arányban sztem az amd jobb
2015. szept. 28. 18:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Egy átlagfelhasználónak tök mind1, már ha ugyanazt értjük átlag felhasználó alatt.
2015. szept. 28. 18:45
 5/7 anonim ***** válasza:

Internet/Film/Iroda 15E alaplap + min. G1840 Intel, VGA sem kell külön.

Előbbi + régi játékok 15E alaplap + min. G3258 + GTX750Ti

Új játékok 15-20E alaplap + min. i5 4460 + GTX950

Jelenleg ez van. Mutass jobbat AMD téren.

2015. szept. 28. 18:55
 6/7 anonim ***** válasza:

pontosan úgy van,ahogy látod kérdező.átlag felhasználásra tökéletesen jó az AMD(amúgy komolyabb gamingre is simán).

ha nem vagy hardcore gamer,akinek 5fps is számít minimumban,akkor tökéletesen elleszel egy FX-el például,i5 meg i7 helyett.ha nem tervezel sokat játszani,akár régebbi Athlon/Phenom II-k is szóba jöhetnek.

nekem jelenleg intel van(i5 2500k),de csak azért,mert ki akartam próbálni valami újat,meg pl Crysis 3-ban már tényleg érezhető kicsit a változás.viszont előtte 2évig AMD-t használtam,és tökéletesen meg voltam velük elégedve,a teljesítményt leszámítva még a mai napig hiányzik..és nem utolsó sorban a sz rt is ki lehet belőlük húzni,nagyon bennevan a tuning egy régi Athlon II-ben is.

2015. szept. 28. 19:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Én házimozis gépben egy A8 7600 APU-t használok, Szerintem tökéletes "átlagfelhasználós" processzor. 25k-ért vettem, 4 mag (2 modul), 384 stream processzoros GCN alapú GPU, hardveres videó dekódolás/transzkódolás, trueaudio, directx 12/mantle támogatás, konfigurálható TDP (65W vagy 45W). Egyszerű és nagyszerű egység és olcsón van hozzá alaplap is (én ITX-re építkeztem). :)
2015. szept. 28. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.